Betalo

Vi är Betalo

Framtidens betaltjänster

Sverige, Tyskland, Portugal, Bangladesh, USA. Vi är ett mångsidigt team med stor kunskap av att utveckla digitala banktjänster. Vårt team är litet, sammansvetsat och vi rör oss mycket snabbt framåt.

Våren 2011 klev Eli Daniel Keren in på huvudkontoret hos en större bank i Stockholm för att presentera sina idéer om framtidens bank. Idéerna handlade om hur kunden är förtjänt av en bättre bankupplevelse och hur modern teknik är på väg att förändra i princip allt inom bank.

Idéerna togs emot med en blandning av nej och det tror vi inte på, och när Eli klev ut från mötet visste han att han behövde starta ett nytt företag. Betalo lanserades i maj 2012.

Vi tror att riktigt bra teknik och design är på väg att ge alla människor en möjlighet till en betydligt bättre bankvardag. En vardag där banktjänster är både smarta och enkla att använda, men framför allt tillgängliga för fler och med rimliga priser. Vi tror att en värld där finansiella tjänster blir globala gör att även människor kommer närmare varandra.

En mer tillgänglig och rättvis bankvardag, det är vårt mål.

Investor Relations

Betalo ägs till majoriteten av grundarna samt ett antal investerare, däribland Nordea och NFT Ventures. Styrelsens säte: Stockholm. Styrelseordförande är Sven Estwall. Har du ytterligare frågor om Investor Relations vänligen kontakta VD Eli Keren.