Våra partners

Ikano Bank

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som är Ikano Kort-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Ikano Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Ecster

Betalo i samarbete med Ecster erbjuder dig med kort utgivna av Ecster samt Ecsters profilerade kort (Gekås, XL Bygg etc) att betala dina räkningar till en serviceavgift av 1,9% samt skicka pengar till svenska bankkonton till en serviceavgift 1,9%.

Agria

Betalo i samarbete med Wasa Kredit (Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank) erbjuder dig med Agriakortet att betala dina räkningar till en serviceavgift av 0,5%.

Audi Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Audi Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Audi Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Seat Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Seat Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Seat Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Skoda Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Skoda Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Skoda Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Volkswagen Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Volkswagen Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Volkswagen Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Lån & Spar Bank

Betalo i samarbete med Lån & Spar Bank erbjuder dig med Lån & Spar Bank Mastercard att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Lån & Spar Bank Mastercard till en serviceavgift på 1% på Betalo.

OKQ8 Bank

Betalo i samarbete med OKQ8 Bank erbjuder dig som OKQ8 Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton till en serviceavgift av 0,3%.

Preem

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Preem Mastercard-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Preem Mastercard på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Santander Consumer Bank

Betalo i samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder dig som Santander Consumer Bank Kort-kund att betala dina räkningar på Betalo. Både Santander Mitt kort och Santander Mitt Kort+ är kostnadsfria.

Shell Mastercard

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Shell Mastercard-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Preem Mastercard på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Wasa Kredit

Betalo i samarbete med Wasa Kredit (Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank) erbjuder dig med Wasa Kreditkortet att betala dina räkningar till en serviceavgift av 0,5%.

Mynt

Betalo i samarbete med Mynt ger dig möjligheten att använda ditt Mynt Visa-kort för att enkelt betala dina fakturor och skicka pengar till svenska bankkonton. Med detta erbjudande kan du använda ditt Mynt-kort för en serviceavgift på 0% fram till 20 oktober 2023.

Är ni kortutgivare och vill öka era transaktionsvolymer samtidigt som ni skapar mervärden för era kunder?

Kontakta oss för att bli partner