Betalo

Partners

Agria

Agria

Betalo i samarbete med Wasa Kredit (Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank) erbjuder dig med Agriakortet att betala dina räkningar till en serviceavgift av 0,5%.

Ecster

Ecster

Betalo i samarbete med Ecster erbjuder dig med kort utgivna av Ecster samt Ecsters profilerade kort (Gekås, XL Bygg etc) att betala dina räkningar till en serviceavgift av 1% samt skicka pengar till svenska bankkonton till en serviceavgift 1,9%.

Ikano Bank

Ikano Bank

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Ikano Kort-kund att betala dina räkningar med Ikano Kort kostnadsfritt på Betalo.

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank

Betalo i samarbete med Lån och Spar Bank erbjuder dig med Villaägarnas medlemskort Mastercard samt Lärarförbundets medlemskort Mastercard att betala dina räkningar till en serviceavgift av 1% på Betalo.

Nordea

Nordea

Betalo i samarbete med Nordea erbjuder dig med samtliga typer av kort från Nordea att skicka pengar utomlands till en fast avgift om 0,5% på Betalo. Du erbjuds även betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton till en serviceavgift av 0,7% (gäller ej kort utgivna av Nordea Finans).

OKQ8

OKQ8 Bank

Betalo i samarbete med OKQ8 Bank erbjuder dig som OKQ8 Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton till en serviceavgift av 0,3%. Alla överföringar och betalningar som görs med Betalo är bonusgrundande för dig med OKQ8 Visa.

Preem

Preem

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Preem Mastercard-kund att kostnadsfritt betala dina räkningar med ditt Preem Mastercard på Betalo.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Betalo i samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder dig som Santander Consumer Bank Kort-kund att betala dina räkningar på Betalo. Både Santander Mitt kort och Santander Mitt Kort+ är kostnadsfria.

Shell Mastercard

Shell Mastercard

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som kund hos Shell Mastercard att kostnadsfritt betala dina räkningar med Betalo.

Wasa Kredit

Wasa Kredit

Betalo i samarbete med Wasa Kredit (Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank) erbjuder dig med Visakortet Gustav att betala dina räkningar till en serviceavgift av 0,5%.