Våra partners

Audi Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Audi Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Audi Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Seat Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Seat Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Seat Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Skoda Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Skoda Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Skoda Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Volkswagen Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Volkswagen Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Volkswagen Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Lån & Spar Bank

Betalo i samarbete med Lån & Spar Bank erbjuder dig med Lån & Spar Bank Mastercard att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Lån & Spar Bank Mastercard till en serviceavgift på 1% på Betalo.

Preem

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Preem Mastercard-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Preem Mastercard på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Santander Consumer Bank

Betalo i samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder dig som Santander Consumer Bank Kort-kund att betala dina räkningar på Betalo. Både Santander Mitt kort och Santander Mitt Kort+ är kostnadsfria.

Shell Mastercard

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Shell Mastercard-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Preem Mastercard på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Wasa Kredit

Betalo i samarbete med Wasa Kredit (Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank) erbjuder dig med Wasa Kreditkortet att betala dina räkningar till en serviceavgift av 0,5%.

Är ni kortutgivare och vill öka era transaktionsvolymer samtidigt som ni skapar mervärden för era kunder?

Kontakta oss för att bli partner