Våra partners

Betalo i samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder dig som Santander Consumer Bank Kort-kund att betala dina räkningar på Betalo. Både Santander Mitt kort och Santander Mitt Kort+ är kostnadsfria.


Betalo i samarbete med Collector Bank erbjuder dig som Easyliving Kort-kund att betala dina räkningar på Betalo. Fram till 30 Juni 2024 är det kostnadsfritt att använda ditt kort.

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Ikano Bank -kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.


Betalo i samarbete med Wasa Kredit (Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank) erbjuder dig med Wasa Kreditkortet att betala dina räkningar till en serviceavgift av 1,2%.

Audi Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Audi Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Audi Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Skoda Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Skoda Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Skoda Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Seat Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Seat Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Seat Visa-Kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%

Volkswagen Visa

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Volkswagen Visa-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt kort på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Preem Mastercard

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Preem Mastercard-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Preem Mastercard på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Shell Mastercard

Betalo i samarbete med Ikano Bank erbjuder dig som Shell Mastercard-kund att betala dina räkningar och skicka pengar till svenska bankkonton med ditt Preem Mastercard på Betalo med en serviceavgift på 1,9%.

Betalo rekommenderar att du tar en titt på vår samarbetspartner Kortio, Sveriges främsta jämförelsesajt för kreditkort. Genom deras användarvänliga webbplats kan du smidigt jämföra alla tillgängliga kreditkort på marknaden. Kortio erbjuder opartiska recensioner och uppdaterad information om varje kort. Dessutom kan du få personlig hjälp via deras frågeformulär, där experter svarar på dina frågor och hjälper dig att hitta det bästa kortet för dina behov. Kortio är din pålitliga partner när det kommer till att navigera genom kreditkortsvärlden.

Är ni kortutgivare och vill öka era transaktionsvolymer samtidigt som ni skapar mervärden för era kunder?